kerékpár szerviz

Kerülje el a bajt! Ellenőriztesse rendszeresen a kerékpár állapotát!

Sokan télen és nyáron is kerékpárral közlekednek, ugyanis számos előnnyel jár a biciklivel történő utazás, azonban ahhoz, hogy mindig menetkész legyen a kerékpár, szükséges rendszeresen odafigyelni a karbantartásra, hiszen a nagy igénybevétel igencsak meglátszik a bicikliken.

Aki gyakorlott kerékpáros és kellően jártas e téren, tisztában van azzal, hogy mennyire fontos a bicikli rendszeres karbantartása, főleg a téli időszak előtt, ugyanis az ellenőrzéssel megelőzhetőek a komolyabb balesetek. A tapasztalatok mégis azt mutatják, hogy vannak olyanok, akik nem figyelnek oda kellően a tél előtti bicikli szervizelésre, pedig a lefagyott utak miatt elengedhetetlen, hogy a kerékpár tulajdonosok gondot fordítsanak erre a mozzanatra.

Az ideális, ha minden évszak kezdetén elviszi kerékpárját egy megbízható bicikli szervizbe, ahol a szakemberek körültekintéssel felkészítik kerékpárját az aktuális időjárási körülményekre. Kerékpár szervizünkben színvonalas szolgáltatás keretein belül felkészítjük biciklijét a téli időszakra! Keressen minket bizalommal!