kerékpár szerviz

Kerékpározás télen is? Igen!

Sokak fejében tévhit él a téli kerékpározással kapcsolatban, ezért nem is élnek a lehetőséggel, hogy a mínuszokban is hódoljanak kedvenc tevékenységüknek. Ne hallgasson a pletykákra, inkább időben kezdje meg a felkészülést, így semmilyen kellemetlen meglepetés nem érheti télen a biciklizés során!

Az első, és a legfontosabb, hogy a kerékpár minden alkatrésze és kiegészítő felszerelése megfelelő állapotban legyen, ugyanis rossz minőségű, régi sárvédőkkel vagy mozgó alkatrészekkel csak balesetveszélyes helyzetekbe sodorhatja magát! Ahhoz, hogy a kockázatos szituációkat elkerülhesse, még a tél beállta előtt be kell térnie egy kerékpár szervizbe, ahol a szakemberek részletesen átvizsgálják a biciklijét, emellett pedig a téli közlekedéshez elengedhetetlen karbantartási munkálatokról is gondoskodnak!

Egy bicikli szervizben nemcsak a kerékpárt készítik fel a télre, hanem a jármű tulajdonosát is, ezért, ha bármilyen kérdése támadna a téli biciklizéssel kapcsolatban, bátran tegye fel! Készüljön fel Ön is a mínuszokra, jöjjön el kerékpár szervizünkbe, és vizsgáltassa át biciklijét!